Cum să asiguri protecția necesară noului tău Samsung Galaxy S10 E!

Cel mai probabil toți iubitorii de Android așteaptă cu sufletul la gură lansarea noilor telefoane din seria Galaxy S de la Samsung, fiind de asemenea și vaâful de gamă al producătorului coreean. Noile Galaxy S vor veni ca de obicei cu tot felul de noutăți și bineînțeles vor avea la bord cele mai avansate componente din punct de vedere tehnologic, dar și cu noutăți legate de display.

Ca în cazul oricărui producător de smartphone-uri, vârful de gamă înseamnă pe lângă performanțe maxime, rezistență și durabilitate din toate punctele de vedere. Însă acest lucru nu face ca un smartphone să fie indestructibil, așa că va fi nevoie de atenție și protecție suplimentară.

Cea mai bună soluție pentru a proteja în mod corespunzător un telefon, este să utilizăm o husă de calitate și bineînțeles 100% dedicată. Există pe piață fel și fel de producători care nu acordă atenția și seriozitatea necesara în momentul fabricării huselor ceea ce va însemna că acesta nu va putea prelua corespunzător șocurile și nici nu se va mula cum trebuie pe formele device-ului. În acest fel, praful, mizeria și nisipul va fi liber să circule între husă și telefon ceea ce va duce la apariția zgârieturilor.

Huse perfecte pentru Samsung

În cazul în care sunteți încă de pe-acum în căutarea celor mai calitative huse Samsung Galaxy S10, atunci trebuie să știți că cei de la Contakt.Shop au început deja aprovizionarea stocurilor cu aceste soluții eficiente pentru protecția noului smartphone.

Fie că vorbim despre huse S10 sau huse pentru orice alt brand și model, de pe site-ul celor de la Contakt.Shop veți putea achiziționa cele mai bune huse și diverse accesorii GSM, dar și gadget-uri de cea mai bună calitate, ce provin de la producători renumiți pentru calitatea incontestabilă a produselor lor.

Satisfacerea nevoilor clienților este principalul scop al celor de la Contakt.Shop, aceștia fiind și singurii distribuitori de pe piața din România ce comercializează produse GSM ale brand-urilor internaționale Hoco și X-Doria.

Cea mai bună dovadă prin care cei de la Contakt.Shop demonstrează comercializarea produselor de cea mai bună calitate dar și a serviciilor serioase, constă în experiența de peste 14 ani în acest domeniu, pornind de la un simplu magazin și având în prezent peste 180 de magazine fizice deschise în toată țara. Mall-uri, centre comerciale și hypermarket-uri, acestea sunt principalele zone în care magazinele Contakt.Shop sunt deschise, ceea ce înseamnă că poți avea unul deschis chiar la tine în cartier.

Oferte de primăvară pentru telefoane

Nu trebuie decât să intri pe site, să îți adaugi în coș produsele dorite urmând ca mai apoi să selectezi fie ridicarea personală din cel mai apropiat punct de lucru, fie livrare la domiciliu. Sau dacă îți dorești să vezi cu ochii tăi calitatea produselor poți vizita bineînțeles magazinul apropiat de zona în care locuiești.

Și pentru că o comanda să fie completă, poți beneficia de o reducere de 50 de lei la comenzi mai mari de 100 de lei, dacă te vei înscrie în Club Contakt pana la data de 1 Martie. Nu durează decât câteva minute și în plus, vei putea fi la curent cu toate noutățile în materie de accesorii GSM.

You may also like

12 comentarii

  1. Eu sunt usor stangace atunci cand vine vorba de telefoane. Se intampla sa-l mai scap si din mana sau sa treaca fetita in dreptului si sa alunece pur si simplu. Eu am in permanenta telefonul tunat cu folie si husa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.