Lanțișoarele personalizate de la Alexia Bijou

A început numărătoarea inversă până în momentul în care vom sărbători Crăciunul. Pentru mine aceasta este cea mai frumoasă și importantă sărbătoare. Toată lumea este cu gândul la cadouri pentru că asta este cea mai mare preocupare în aceste zile. Nu știu dacă sunt eu prea pretențioasă sau în ultimii ani nu prea m-au nimerit cei dragi așa că eu prefer să-mi iau singură lucrurile pe care mi le doresc sau să dau indicii precise care să conducă că acel lucru pe care eu l-aș vrea.

Lănțișor personalizat în funcție de preferințe

Cred că am câteva luni bune de când mi s-a pus pata să-mi iau și eu un lănțișor personalizat. Inițial mi-am dorit să fie ceva cu o siluetă feminină, poate cu numele blogului pentru că asta a fost activitatea mea principală din ultimul timp, apoi m-am răzgândit și am zis că aș vrea ceva cu numele copilului. Cert este că am nevoie de materiale calitative pentru că sunt foarte sensibilă și mă irit imediat dacă nu aleg altceva în afară de aur sau argint. Îmi plac lănțișoarele de la Alexia Bijou care pentru mine prezintă o foarte mare încredere.

Anul acesta îmi doresc să găsesc sub brad un astfel de lănțișor și orice combinație aș alege, cu siguranță ar fi pe placul meu. Merg pe ideea că un cadou ales de mine este perfect și dacă cumva nu mai primesc nimic pe placul meu, măcar am o bucurie de care să fiu încântată. Modelul de mai sus cred că mi se potrivește, dar nu resping nici ideea de a alege o siluetă pe care să fie scrise numele fiecărui membru al familiei.

Colier la baza gâtului

În ultimul timp colierele la baza gâtului sunt în tendințe. Le văd cam peste tot și se văd bine inclusiv la buze care vin aproape de baza gâtului. Asta m-a făcut să-mi atragă atenția și să mă facă să-mi doresc și eu unul. Evident că nu mă deranjează să port atât un colier cu personalizat cu nume, dar și un colier din acesta la baza gâtului. Mie îmi place mult tocmai simplitatea acestuia. Poate pentru a fi mai ușor de integrat într-o ținută poate aș merge pe culori neutre. Varianta cu mărgele albe sau negre ar fi mult mai ok. Rămâne să mă hotărăsc asupra acestui mic detaliu.

Un alt model care este în topul preferințelor mele sunt colierele cu motive celeste. Orice are aceste motive prezintă interes pentru mine. Am multe modele de cercei, am chiar și o brățară, în schimb acest colier îmi lipsește cu desăvârșire. Mi-ar prinde bine acest model și mi-ar completa perfect cutia de bijuterii. Îmi doresc acest colier din aur pentru că sunt o persoană sensibilă. Dacă în privința cerceilor nu am această sensibilitate, colierul este extrem de important. Din acest motiv sunt foarte atentă la acest detaliu și nici măcar nu iau în calcul altceva.

Aceste bijuterii le puteți găsi pe site, dar le puteți vedea și pe instagram sau facebook https://www.facebook.com/cristinabijoux77/ unde totul poate fi văzut până în cel mai mic detaliu. În plus, puteți vedea și impresiile clienților care au ales modele asemănătoare cu cele pe care vi le doriți voi. Ideea este că totul este cam din scurt și dacă vă doriți ceva de pe site și vă doriți să vă ajungă comanda până de Crăciun eu sunt de părere că ar trebui să vă grăbiți un pic. Eu deja am pus în coș ceea ce aveam nevoie și sunt de părere că este suficient de mult timp încât cadoul să-mi ajungă în timp util.

Vouă vă plac bijuteriile personalizate? Vă faceți cadouri singure de Crăciun sau vreți să vă lăsați surprinse?

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.