Bun găsit pe UrbanStory.ro

Mutarea pe domeniu este un pas important. Cel puțin așa l-am considerat eu. Am avut câteva săptămâni de gândire și într-un final m-am decis să-mi iau un domeniu nou care vine ca o completare a vechiului blog. Până acum am scris pe www.fashionwithcriss.blogspot.ro și chiar dacă nu am scris constant sau nu am transmis foarte multe, am vrut să-mi schimb numele cu totul. Simțeam că nu mă mai reprezintă și din acest motiv am ales Urban Story!

De ce al ales acest nume Urban Story?

Am considerat că este un nume mult mai potrivit pentru ceea ce vreau să scriu pe blog. Nu vreau să schimb tema întru totul sau să plec din latura de fashion. Vreau să scriu strict despre ceea ce-mi trece prin cap fără a fi limitată de anumite lucruri.

Pentru un blog generalist, așa cum se vrea a fi, Urban Story pare a fi cel mai sugestiv nume la care m-am gândit în ultimul timp. Aici vreau să vorbesc despre mine, despre problemele cu care mă lovesc zi de zi și despre multe alte lucruri.

Îmi doresc ca blogul să fie bine primit și să vă placă despre ceea ce scriu. Eu voi scrie din plăcere și din pasiune. Atunci când pasiunea pentru blogging va dispărea, cu siguranță că nu voi mai fi atât de prezență și poate voi renunța în totalitate.

Bloggingul este foarte bine primit în zilele noastre și mă bucur să văd că fiecare își are colțișorul lui în care scrie. Urmăresc cu plăcere și eu câteva bloguri și au aceleași domenii de interes ca și mine. Sper ca eu să rezonez cu plăerile și dorințele voastre și să puteți găsi pe blogul meu articole care să vă motiveze și să vă inspire.

I wish a happy new begging!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.