Rujurile lichide sunt mai avantajoase decat cele solide, dar și mai greu de aplicat

Când ne gândim la ruj ne închipuim un produs cosmetic cu o consistență solidă, care se aplică rapid pe buze și lasă o suprafață mată plăcută vederii și destul de ușor de întreținut, rezistentă la variații de temperatură și umiditate.

Totuși astăzi rujurile au evoluat și au renunțat la forma clasică adoptând o formă lichidă, foarte asemănătoare cu lipglossul. Spre deosebire de lipgloss aceste rujuri lichide mate sunt pigmentate mai puternic, sunt mai rezistente, aplicarea e mai complicată decât în cazul altor rujuri, trebuie să existe mai întâi exfolierea buzelor și abia după să se aplice rujul lichid mat sau semimat.

Orice imperfecțiune a buzelor va ieși în evidență, așa că trebuie aplicate cu mare grijă, rezistența lor este asemănătoare cu cea a tatuajelor, hidratarea este obligatorie înainte să vă dați cu rujuri lichide mate pe buze, balsamul de buze poate fi de ajutor pentru hidratare.

Rujurile lichide se completează foarte bine cu un creion de buze, care uniformizează culorile și previne transferul rujului în ridurile din jurul gurii. La aplicarea rujurilor lichide se începe cu buza de jos, se strâng mai apoi buzele și aplicarea este totală, aplicarea se realizează încet, primul strat trebuie lăsat să se usuce înainte de orice retușuri.

Rujurile de acest tip țin o zi întreagă și e nevoie doar de un singur strat, demachierea ia destul de mult timp așa că ai nevoie și de demachiante mai puternice.

Pensulemachiaj are in ofertă rujuri lichide ușor de aplicat și cu nuanțe diverse

Câteva dintre rujurile lichide mate de top sunt de găsit și la pensulemachiaj, magazin online cu produse cosmetice și de întreținere. Rujurile lichide de la PensuleMachiaj nu se întind, rezistă toată ziua, se potrivesc cu orice machiaj, se pot purta și vara, nu usucă buzele, oferă volum maxim buzelor și au pigmenți rezistenți și concentrați.

Aplicatoarele cu peri fini ajută la o întindere uniformă a produselor, nuanțele din seturile de pe site sunt suficiente pentru obținerea unei culori deosebite pentru machiaje mai complexe.

Toate rujurile lichide se livrează prin curier sau postă, reducerile aplicate la prețul de raft sunt de 50% sau chiar mai mari, plata se poate face și cu un card bancar. Consultanții magazinului online vă pot oferi oricând informații detaliate despre produse și comenzi, la fiecare comandă puteți să vizualizați produsele înainte de cumpărare, descrierile detaliate din paginile de produs sunt suficiente pentru a vă lămuri despre calitățile și particularitățile produselor dorite.

Oferta completă de rujuri și detalii despre livrare și retur sunt de găsit pe site-ul oficial al pensulemachiaj.

You may also like

16 comentarii

  1. Cand aleg sa port ruj, cel mai des optez pentru cele lichide si mate. Nu sunt mare fana a gloss-urilor. Imi place nuanta DarkPurple de pe site, cred ca mi se potriveste foarte bine.

  2. Mi s-a parut putin mai greu la inceput pana sa ma obisnuiesc, dar nu e chiar asa de speriat pentru cineva care nu are experienta. Eu acum prefer rujurile lichide in detrimentul celor solide. Dar mai folosesc si solide. Si exact cum spui tu, fara creion rezultatul nu e pe masura asteptarilor. In plus creionul evidentiaza si mai fain buzele asa ca merg bine impreuna.
    Ai mare dreptate. Eu folosesc un ruj lichid si mi-am dat seama tarziu ca daca il folosesc fara sa am buze hidratate e o senzatie ciudata la inceput. Mie nu-mi lipseste balsamul din geanta.

  3. Acum depinde si de fiecare in parte. Rujurile lichide sunt mai lucioase si mai fățoase decât celelalte, dar am senzatia de ceva prea lipicios pe buze. Nu ma deranjeaza modul de aplicare, ci substanta aia care ma face sa cred ca am o dâră de melc pe buzele mele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.