Școala de machiaj Paulina Buldumea – Cursuri de formare profesională

Formarea artistilor de make-up in Romania, este realizata de multe scoli si studiouri diferite. Nu este surprinzator ca, atunci cand te confrunti cu intrebarea  unde sa urmezi cursuri de machiaj, te pierzi  in necunostinta. Pentru a fi format profesional in domeniul make up, am decis sa vorbim de ce multi aleg cursuri make up la scoala noastra  Paulina Buldumea. Speram ca vei impartasi viziunea noastra, pentru a te pregati sa devii un profesionist make up.

In ciuda tuturor informatiilor si lectiilor video,  acestea nu pot inlocui cursurile de machiaj, si mai mult decat atat, aceste informatii nu se bazeaza pe educatia profesionala. Personalul didactic profesional, este primul si probabil motivul principal de a alege scoala de machiaj Paulina Buldumea. Educatia make-up este realizata exclusiv de catre profesori cu experienta, practicieni calificati make – up artisti cu ani de experienta, inclusiv cei mai buni make – up artisti si cosmeticieni, care lucreaza la saptamana modei si colaboreaza cu reviste glossy, designeri celebri si fotografi. Poti afla mai multe despre cadrele didactice si competenta profesionala intrand pe site-ul www.paulinabuldumea.com  la sectiunea Portofoliu.

Varietate de cursuri de formare

Scoala de machiaj Paulina Buldumea  este cu adevarat pentru toata lumea, atat pentru incepatori, cat si pentru artisti de machiaj cu experienta, dar si pentru cei care au o pasiune pentru arta machiajului. Aceasta scoala de machiaj este chiar si pentru cunoscatorii de machiaj clasic si cunoscatori de de machiaj  creativ. Pentru elevii care doresc sa-si petreaca timpul in mod corespunzator si sa munceasca apoi intr-un salon. Profesorii Scolii de machiaj Paulina Buldumea, sunt gata sa iti ofere cel mai potrivit program de formare, luand in considerare nu numai dorintele si obiectivele tale, ci, de asemenea, stilul de viata si rutina de zi cu zi. Daca nu stii ce cursuri sa alegeti poti intra pe site-ul www.paulinabuldumea.com  pentru a alege din  diversitatea si specificul cursurilor, fiind  descrisa esenta fiecarui curs make up.

Nu numai predare, ci si dezvoltare

Adesea, formarea artistilor de make-up este limitata la ofertele pentru incepatori. Cursuri pentru make up sunt oferite si in alte scoli, insa Scoala de machiaj Paulina Buldumea iti ofera aproape orice pentru a cunoaste in profunzime tainele machiajului. De regula invatarea este rapid si de multe ori este pusa in practica. Una este sa te antrenezi alaturi de  artistii de machiaj care stiu foarte multe si deja au mainile formate, si alta este sa inveti singur. Cei care au terminat cursul si au devenit profesionisti cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, fiind recunoscut chiar si in Uniunea Europeana.

Cei care isi doresc sa se dezvolte si al caror scop este extinderea cunostintelor existente si imbunatatirea calificarilor, pot ramana in scoala de machiaj Paulina Buldumea, pentru cursuri de formare pe teme de specifice. Industria frumusetii nu se opreste. In dezvoltarea sa rapida, este comparabila cu sfera gadget-urilor, necesitand mereu mentinerea pasului cu noile tehnici. In mod obisnuit, aceste cursuri make up pentru formarea artistilor de make-up, se incheie cu livrarea documentului justificativ, care este Certificatul de absolvire.

You may also like

21 de comentarii

  1. Pentru cele pasionate de acest domeniu e o scoala foarte buna, mai ales daca iti doresti sa si profesezi. Eu am optat insa pentru un curs de machiaj online din motive de mobilitate.

  2. Mi-ar plăcea să fac un astfel de curs, dar cred ca majoritatea doar preferăm să aruncăm un ochi pe youtube la un anume clip si sa realizam machiajul respectiv. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.