Scoala de machiaj Paulina Buldumea – Make-up artist la un alt nivel!

Scoala de machiaj Paulina Buldumea ofera sase cursuri elementare de make-up: Curs de baza in make-up pentru incepatori, curs de baza express pentru incepatori, cursuri individuale de baza in make-up, curs de automachiaj, curs de make-up pentru avansati, curs de aplicare a extensiilor de gene. In timpul cursurilor te vei familiariza cu tehnicile de machiaj pe care le vei aplica si care iti vor fi atat de necesare atunci cand vei lucra in domeniul industriei de infrumusetare. 

Indiferent de stilul de machiaj preferat, aceste cursuri iti vor servi ca o baza necesara si completa pentru imbunatatirea in continuare a abilitatilor tale. Formarea incepe cu studiul si analiza trasaturilor faciale, selectarea mijloacelor tonale, corectarea deficientelor, evidentierea trasaturilor si mascarea imperfectiunilor,  accentul fiind pus pe machiajul buzelor si al ochilor. La terminarea cursului, elevul va primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscut fiind chiar si in Uniunea Europeana.

Exercitii practice

Pe parcursul cursurilor vei avea acces la Baza posturilor vacante si la diverse proiecte. Baza este disponibila numai pentru cursantii scolii de make-up Paulina Buldumea, precum si absolventilor scolii. Vei putea face stagii care iti vor oferi o experienta nepretuita si te vor ajuta sa-ti castigi increderea in tine. Proiectele variaza de la spectacole de moda, participari la filmari si sesiuni foto, la pregatirea clientilor pentru evenimente si festivitati. La sfarsitul cursului vei putea sa incepi o cariera profesionista in domeniul machiajului, precum si sa aplici abilitatile in diferite domenii ale industriei de frumusete. Fiecare proiect te va ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile si sa iti dezvolti creativitatea.

Dupa cursul de baza, iti sugeram sa participi la cursurile specializate care te vor duce la un nivel profesional nou. Vei simti, fara indoiala, ca esti apreciat profesional si vei sti cum sa abordezi calitatea instruirii in design-ul Make-up. Modul de selectare si aplicare a unui cadru tonal, este inclus in programul de  formarea a scolii de machiaj Paulina Buldumea, si este una dintre cele mai importante abilitati ale unui artist de machiaj profesionist. Mai mult decat atat, vei invata cum sa creezi si sa mentii un spatiu de lucru, in conformitate cu standardele sanitare necesare, cum sa alegi nuanta corecta a bazei tonale in functie de caracteristicile individuale ale clientului, cum sa vizualizezi si sa transferi idei creative pe hartie si de pe hartie pe fata modelului.

Ochii si buzele

In timpul practicii, vei invata cum sa aplici umbre, cum sa trasezi cu dermatograful linii in concordanta cu forma ochilor, cum sa reglezi forma sprancenelor, cum sa colorezi buzele, cum sa aplici rimel si cum sa extinzi genele. O parte practica a cursurilor iti va permite sa iti dezvalui creativitatea si talentele. Insa, mai intai de toate, trebuie sa intelegi cum sa aplici in mod corespunzator machiajul pe diferite parti individuale ale fetei, pentru a obtine rezultatul dorit.

Crearea unei imagini finale

Dupa ce vei termina cursuri de machiaj de la scoala machiaj Bucuresti, vei dobandi toate competentele cheie necesare in munca artistului de make-up. Sarcina principala a acestei etape este de a crea o imagine completa care sa puna accentul pe frumusetea si personalitatea clientului tau. Dupa finalizarea scolii, vei putea corecta eventualele neajunsuri, fara a face imaginea mai grea si fara a depasi cadrul machiajului pe timp de zi.

You may also like

13 comentarii

  1. Am auzit de ea si stiu ca face dintr-un machiaj obisnuit unul senzational. Cred ca e o oportunitate pentru cei care isi doresc o cariera ca makeup artist.

  2. Pur și simplu minunate machiajele realizate de această doamnă, foarte pe gustul meu. Nu sunt stridente și scot atât de plăcut în evidență frumusețea și senzualitatea femeii.

  3. Ultima imagine este superbă, machiajul este unul deosebit și dacă cineva urmează cursurile și îmi garantează apoi un așa aspect simplu, curat și luminos, mă înscriu pe lista de cliente :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.