Fotograful ales pentru evenimentul mult asteptat – asteptari si realitati

Atunci cand organizezi un eveniment de nunta este musai sa ai vedere si un fotograf. Acesta iti va fi responsabil cu amintirile tale, intrucat este de altfel si singura cale prin care iti poti asigura ca ai ce sa admiri peste ani. Insa, o data cu pretuirea unor astfel de amintiri ai si marea responsabilitate de a alege si persoana in seama cui vei lasa o astfel de misiune.

Asteptari si realitati

Cat mai multe fotografii versus calitate si orginalitate – desigur ca iti vei dori cat mai multe cadre, insa in fapt va conta ca acestea sa fie mai degraba o expresie artistica, o abordare unica. Renunta la ideea unui album vast, pentru ca mai degraba sa primesti unul marcat de fotografii calitate si mai ales originale privind posturile din cadrul evenimentului.

Cat mai ieftin versus ce include pachetul de servicii – primul gand atunci cand ti se explica costurile implicate este sa te sperie costurile. Este adevarat ca fiecare in parte defineste preturile ca fiind mai mari sau mai mici dupa un raport propriu. Insa chiar si atunci cand consideri ca este nevoie de justificare pentru pretul mai mare, tine cont mai intai de toate de ceea ce implica pachetul in cauza.

In cadrul evenimentelor de regula ceea ce se fotografiaza nu este ceva static, ci au o dinamica aparte. Daca ne referim la o nunta atunci este cu atat mai dificil sa poti realiza cadre cand totul este intr-o continua miscare.

Fotograf cu experienta versus alegere conditionata – daca vei alege pur si simplu un fotograf pe care il gasesti disponibil, nu poti avea aceleasi asteptari ca si cand il vei selecta tinand cont de principii clare. Poate ca experienta sa si mai ales vis a vis de anumite domenii precum cel al nuntilor va conta in selectia ta. Poti cauta informatii de tip recenzii despre un fotograf nunta Sibiu Jadoris si abia apoi sa iei si decizia.

Nu te raporta la experientele altora

Este adevarat ca vei intreba despre reputatia unuia sau a altuia, ca vei dori sa cantaresti ce ti se spune si de bine si de rau. Dar inainte de a cataloga totul tine cont ca fiecare in parte Are o experienta si ca acea chimie intre persoane trebuie sa existe. Te vei intalni cu fotograful si abia apoi poti decide in ce masura este ce iti convine tie.

De asemenea, fa o cercetare in mediul online. Vei putea afla informatiile dorite si in functie de modul in care se prezinta fotograful, in functie de munca depusa si cum si-o expune acesta. A devenit un trend ca site-ul fiecaruia sa fie mai degraba o emblema a muncii prestate. Spre exemplu de indata ce accesezi www.jadoris.com iti dai seama ca este vorba de o munca fotografica ce se remarca imediat, ca este vorba de un simt acut artistic pus in valoare. In orice caz, primul impact din acest punct de vedere este de asemenea un element de avut in vedere.

You may also like

15 comentarii

  1. Stiu ca e foarte important sa stabilesti o relatie cu fotograful si sa-i spui foarte clar ce-ti doresti ca pozele sa reflecte dorintele tale si sa fie in concordanta cu personalitatea ta.

  2. clar ai nevoie de cineva care se pricepe! noi am avut noroc la nunta, am dat peste un tip care la propria nunta nu a ales bine si nu avea foarte multe poze ok. asa ca a preferat sa traga mai multe cadre, sa fie mai putine poze, dar bune!

  3. Acesta este un subiect foarte dificil. Fotograful pentru evenimente trebuie ales cu grija si atentie, iar calitatea trebuie sa primeze. De multe ori am auzit persoane care au apelat la amatori pentru a scapa mai ieftin si au ramas fara poze.
    Despre Jadoris am auzit numai lucruri bune si eu as apela la ei.

  4. Un fotograf profesionist este important pentru a avea poze reușite de la nunta asa ca trebuie sa tinem cont de toate aspectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.