Accesorizarea unei rochii

În curând se va da startul petrecerilor pentru evenimente. Goana dupa rochia potrivită este în toi, iar noi trebuie să alegem un model care să ni se potrivească. După ce am ales rochia simțim nevoia de a ne folosi de accesorii pentru a ne valorifica ținuta cât mai bine. La evenimentele ceremonioase vom alege să purtăm rochii de seară pe care trebuie să le accesorizăm. Bijuteriile și accesoriile trebuie alese cu grijă pentru a completa o ținută și pentru a o valorifica. Bijuteriile pe care le vom alege trebuie să fie elegante și strălucitoare. O rochie de seară, oricât de simplă ar fi, poate fi pusă și mai bine în valoare cu ajutorul bijuteriilor pe care le purtăm. Iată câteva sfaturi pentru alegerea accesoriilor pe care să le purtăm la o rochie.

Ai grijă la materiale

Este bine să combinăm bijuteriile în raport cu materialul rochiei. De altfel, și accesorizarea nuanțelor este foarte importantă. Anumite bijuterii din metal se completează mai bine cu nuanțele ținutelor, spre exemplu, pentru rochiile brisesmaid dresses în tonuri de bej putem alege bijuterii din aur. Putem alege să le combinăm pe cele din argint la rochii în nuanțe închise. Un colier din perle trebuie purtat la o rochie simplă sau puțin accesorizată. Putem alege o rochie accesorizată cu paiete sau perle și în acest caz cerceii sunt printre puținele accesorii pe care le mai putem purta.

Să nu exagerăm cu accesoriile

Nimeni nu își dorește să arate că un brad împodobit de Crăciun. Tocmai de aceea nu trebuie să purtăm foarte multe bijuterii și nici prea încărcate. Dacă alegem un colier voluminos atunci creceii trebuie să aibă un model mai discret. Mother of the groom dresses poate fi accesorizată cu o diademă fină și delicată. Nu este necesar să alegem o coroană uriașă. Dacă am ales o diadema pentru păr, bijuteriile pe care le avem la mână, gât sau urechi trebuie să fie cât mai fine.

Alege bijuterii în funcție de trăsăturile tale

Alegerea cerceilor se face de obicei în functie de forma feței. La fel cum și colierul se alege în raport cu decolteul. Accesoriile pentru păr le vom alege în raport cu coafura pe care o vom avea.

Alege bijuterii confortabile

Pentru un model de rochie mother of the bride dresses nu trebuie să exagerăm cu bijuteriile. Este neplăcut să purtăm bijuterii incomode care ne vor crea un disconfort pe parcursul petrecerii. În funcție de eveniment, de rochie și de personalitatea noastră, vom alege accesoriile potrivite. Nu este de dorit să alegem bijuteriile greșit.

Voi cum vă alegeți bijuteriile?

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.