Pregătește-te de toamnă cu hainele adecvate

Dacă mă uit în calendar aș putea să spun că este prima zi de toamnă, dacă mă uit afară aș putea să spun că este o altă zi de vară. Oricum ar fi, de acum este posibil ca vremea să se schimbe radical de la o zi la alta și pentru asta ar trebui să fiu pregătită. Piesele vestimentare de care avem nevoie în perioada asta sunt cu mâneca puțin mai lungă și ceva mai acoperite, dar nu neaparat groase.

Nu cred că am o astfel de pereche de colanți și totuși găsesc interesant acest model. Cred că ar fi fost și mai ok fără acel imprimeu alb, dar nici așa nu mă deranjează foarte tare. Mi-aș dori să-i combin cu o pereche de teneși sau adidași. Per total, sunt mulțumită de ei, cât și de prețul acestora și chiar mi i-aș dori în garderoba mea.

Cămașa asimetrică este absolut superbă și îmi place enorm de mult acest model. Poate fi purtată în fel de fel de combinații. Pe perioada caldă merge chiar și pantaloni scurți, dar și cu colanți sau pantaloni skinny. Clar acest model trebuie să fie al meu! Pe Dresslily am găsit toate acest produse interesante și vă spun sincer că lista nu se oprește aici.

Această bluză pare tip maletă și îmi place cum se așează pe corp. Poate mi-ar fi plăcut ca mâneca să se așeze ceva mai frumos, dar nu este deranjant nici așa. Acele volănașe pun frumos bluza în evidență și mi se pare că îi dă o notă drăgălașă. De fapt, culoarea acestei bluze cred că m-a atras cel mai nmult și asta m-a determinat să mă orietez către acest model.

Mi-aș mai dori câte ceva de încălțat pentru perioada mai rece, dar și niște poșete noi. Am să mai caut pe site să văd ce-mi face cu ochiul.

You may also like

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.