Un motiv în plus să zâmbești mai des

După ce am facut ultima vizită la stomatolog, doctorul mi-a recomandat să îmi cumpăr o periuță electrică, deoarece aceasta este mult mai eficientă și poate ajunge să perieze locuri puțin accesibile unei periuțe tradiționale. De asemenea, mi-a mai explicat că o periuță de dinți electrică împiedică formarea tartrului cu 70% mai mult decât o periuță tradițională.

 

Acum, că aveam toate informațiile necesare, nu mai trebuia decât să îmi cumpăr una. Am ales magazinul online Dwyn.ro, deoarece eram deja familiarizat cu produse de înaltă calitate și știam că dețin o gamă de produse, de ingrijire personala, destul de mare.

În gamă lor de produse de îngrijire personală, am găsit o varietate de periuțe de dinți electrice, însă m-am decis că voi cumpăra un brand deja cunoscut mie, care este de renume internațional.

Periuța de dinți electrică și eficiența acesteia

Am cumpărat o periuță de dinți electrică Oral-B Genius Pro 9000. Aceasta este dotată cu un cap cross action pentru a surprinde întreaga suprafață dentară și pentru a curăța cât mai eficient.

Peria de dinti Oral-B Genius Pro 9000 este de culoare roz aurie și este foarte comodă în mâna utilizatorului. Acestă periuță îndepărtează până la 100% din placa bacteriană, protejează gingiile, poate oferi până la 100% acoperire datorită funcției de detectare a poziției. Mai mult, are un timer încorporat pe mâner și astfel vei ști mereu cât timp te periezi, ai 6 programe de periere la dispoziție și poți să îți personalizezi experiența prin alegerea culorii preferate a led-ului de pe mâner.

Această periuță este un dispozitiv de care nu mă mai pot dezlipi și recomand tuturor să-și cumpere o periuță electrică, deoarece sunt foarte utile.

Magazinul online Dwyn.ro are o varietate forte mare de produse de igienă personală, la prețuri foarte convenabile. Acestă periuță, pe care am cumpărat-o, este de foarte mare ajutor și brand-ul Oral B este renumit la nivel mondial.

Cât de utilă vi se pare o periuță electrică? Voi folosiți una?

You may also like

11 comentarii

  1. Da, folosesc o periuta de dinti electrica si mi se pare foarte eficienta in special in zona gingivala si intre dinti. Dar tot dau dupa aceea si cu peria obisnuita, nu stiu de ce, am senzatia ca periajul este incomplet doar cu periuta electrica.

  2. Apreciez periuta electrica. Cand foloseam una clasica nu intelegeam ce poate face o periuta electrica in plus. Ma gandeam ca-ti usureaza munca prin faptul ca periaza singura, dar m-am convins. O ador si nu m-am mai schimba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.