Oferă un refresh garderobei cu câteva piese vestimentare în tendințe de pe Dresslily

O dată cu venirea primăverii consider că este bine să dăm și noi un refresh garderobei noastre și să ne stabilim planul vestimentar pentru acest sezon. Eu m-am decis să dau o șansă site-ului Dresslily și să-mi alg câteva piese vestimentare potrivite stilului meu. Nu consider că mă grăbesc și n-am uitat că urmează luna februarie care este o lună de iarnă. Ideea este că durează în jur de 30 de zile până ajunge coletul și este cel mai probabil să primim coletul exact la începutul primăverii. Cum ar zice o prietenă …. FIX la FIX.

Încă nu m-am documentat la modelele în tendințe pentru acest an doar că merg pe ideea că Dresslily are și piese vestimentare actuale. Chiar dacă nu am mai comandat până acum, eu am mai verificat sit-ul lor până acum și îmi este oarecum familiar. În acest sens, am ales 5 produse care m-au cucerit pe mine și vreau să le vedeți și voi.

2 in 1 Rucsac/geantă Dresslily

În ultimul timp mă declar fan rucsac. O dată ce l-am descoperit nu m-am mai dezlipit de el. Este practic oricând, oricum. Am învețat să-l port și la o ținută sport și la o ținută casual/elegantă. Acest rucsac este unul special. Poate fi purtat pur și simplu ca și geantă prin simplul fapt că are o baretă suplimentară care permite asta. Avantajul este că nu mai este nevoie să muți lucrurile importante dintr-o deantă într-alta.

Rochie midi

Rochiile mini sunt pentru fetele de 20 – 25 ani, poate 30 pentru un corp frumos și armonios. După această perioadă se încadrează foarte bine în decor aceste rochii midi care lasă piciorul la vedere atât cât trebuie. Este o rochie relativ simplă care subliniază talia și este pe corp în zona bustului, iar largă în rest. Poate fi alegerea perfectă pentru multe persoane.

Costum de baie întreg

Acum este momentul preferat pentru cumpărarea vcacanțelor. Este acel moment când reducerile la vacanțele de vară sunt maxime așa că gândul la plajă și la soare este în floare. Costumul de baie întreg poate fi de ajutor atunci când ai un corp perfect sau aproape perfect. Să nu cădem în capcana faptului că acesta poate ascunde orice

Body dantelă

Încă puțin și vine ziua îndrăgostiților în varianta americănească sau spres sfârșitul lunii dragobetele. Pentru că nouă, femeilor, ne place să fim și puțin sexy, ar fi de preferat să avem și noi astfel de lucruri în garderoba noastră.

Eșarfă

Eșarfele sunt acele accesorii extrem de utile primăvara și toamna. Acestea pot fi purtate în fel și chip și ne pot ajuta să arătăm cu adevărat spectaculos. Ne dau un aer aparte și chiar ar fi indicate să fie accesorizate cu tot felul de ținute. Modelul de mai sus mi se pare senzațional.

Pe voi ce produse vă atrag din cele prezentate?

Folosind codul:DLBF20 aveți discount 20%
Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd;

You may also like

13 comentarii

  1. Eu prefer rucsacul in detrimentul gentilor in majoritatea timpului si am in garderoba costume de baie intregi pe care le port cu mare drag de cand am implinit 40 de ani si body-uri care au si un rol de protectie la frig. 🙂

  2. La fiecare schimbare de sezon suntem tentati sa dam un refresh garderobei, si tare mult ne place acest lucru, mai ales, noua, femeilor. Am si eu nevoie de cateva piese noi, poate ma aleg cu ceva de pe site

  3. Toate articolele sunt drăguțe și atrăgătoare. Chiar și rochia mini pentru cele de pe 35 ani 🙂 Depinde de model și material.
    M-am tot plimbat și eu pe situl lor dar nu m-am încumetat să comand din cauza timpului de livrare și a măsurilor care s-ar putea să nu fie cele potrivite. Am mai pățit-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.