Haine XXL pentru femeile cu forme

O femeie plinuță poate arăta bine dacă știe să se pună în evidență. Dacă știe să își scoată atuurile în față și să-și ascundă defectele este perfect. Susțin, și știu ce zic, că o femeie plinuță poate fi frumoasă și sexy în același timp. Tot ce contează este să facă alegerile potrivite și când spun asta nu mă refer să pună un sac pe ea.

Rosegal vine în ajutorul femeilor cu astfel de idei și de propuneri vestimentare. Pe site sunt sute de modele de haine pentru femeile plus size. Am văzut unele modele atât de frumoase încât suspinam că nu găsesc și eu un M sau L pentru mine. M-am resemnat repede pentru că sunt haine pentru toată lumea și este destul de greu să pleci cu mâna goală de pe site. Găsiți aici (here) niște rochii absolut superbe. Sunt convinsă că și pe voi vă vor cuceri.

Rochie asimetrică – more

Persoanele care au forme sigur au ce să arate. Poate au niște picioare frumoase, poate au un bust impresionant sau orice alt lucru. Tocmai pe aceste lucruri trebuie să pună accent. Pe mine m-a impresionat rochia de mai sus. Dantela este în mare vogă anul acesta și este foarte potrivită pentru evenimentele care au început să apară. Consider că o rochie este mult mai practică decât un pantalon și merge foarte dacă tot a dat căldura sunt foarte actuale.

Rochie de blug – buy now

Rochia aceasta de blug am găsit-o tot la plus size și nu pot să zic că s-ar potrivi. Aceasta o văd potrivită pentru o persoană care are o siluetă aproape perfectă. Poate am eu o viziune diferită asupra ei. Curea evidențiază talia, fusta mini nu este tocmai una potrivită și cu atât mai puțin că mai este și mulată.

După părerea mea ar trebui evitate bluzele transparente și mulate. Spun asta pentru că tocmai am văzut zilele astea o persoană care avea o bluză total nepotrivită. Pe lângă faptul că bluza urmărea frumos linia taliei, aceasta putea fi ușor distinsă și vă spun sincer că nu era o imagine tocmai plăcută. Sunt convinsă că multe persoane s-au ferit să-i spună adevărul despre aceasta.

Trebuie să învățăm să ne cunoaștem corpul, să vedem exact ce ne avantajează și să ne axăm pe acele piese vestimentare în care ne stă cu adevărat bine. Nu este greu trebuie doar puțin exercițiu și eventual o prietenă care să vă ajute cu sfaturi din exterior.

Considerați că persoanele mai plinuțe pot îmbrăca și haine mulate?

You may also like

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.