Daca iti doresti sa ai o casuta de vis personalizata, trebuie sa apelezi la eProiecteDeCase.ro!

Te-ai saturat sa locuiesti la bloc si iti doresti sa scapi de vecinii care dau gauri cu bormasina fix in cele mai nepotrivite momente? Daca te afli in aceasta situatie iar bugetul nu te ajuta extrem de mult pentru a iti construi o casa foarte spatioasa, trebuie sa stii ca exista o solutie care te poate scoate din acest impas.

 

Este vorba de proiecte case mici ce au sub 100 de metri patrati, ce sunt oferite de eProiecteDeCase.ro. In spate este vorba de o echipa de 7 arhitecti si 4 ingineri profesionisti si cu vaste cunstinte in realizarea celor mai bune planuri pentru case mici, astfel incat spatiile sa fie folosite in cel mai ingenios mod posibil iar viitoarea locuinta sa para mult mai spatioasa decat este defapt.

 

Avand o experieta de peste 7 ani in acest domeniu, echipa eProiecteDeCase.ro va poate oferi cele mai bune solutii in materie de proiecte de case mici, pentru a beneficia de tot confortul necesar, intr-o locuita mica dar bine compartimentata. Pe site-ul acestora va sunt prezentate cateva proiecte gata facute ce doar asteapta sa fie puse in aplicare dar va ofera si posibilitatea de a personaliza aceste proiecte, prin modificarea incaperilor, adaugarea sau scoaterea anumitor camere, redimensionarea sau intoarcerea in oglinda.

 

Orice modificare adusa unui proiect, este realizata in asa fel incat viitoarea casa sa dispuna de o structura de rezistenta solida astfel incat sa puteti beneficia de o casa solida care sa dainuiasca multi ani de acum inainte fie ca este vorba de o casa cu un nivel, etaj, subsol si asa mai departe.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul acestora, sa vizualizati diversitatea de proiecte de casa mici si in functie de preferinte sa va alegeti ceea ce doriti sa devina un camin cald si primitor dupa care sa dati drumul la planificare alaturi de echipa profesionista eProiecteDeCase.ro.

 

In ceea ce priveste preturile, sunt foarte avantajoase iar suma stabilita la bun inceput dupa stabilirea proiectului, va ramane neschimbata fara sa existe alte tarife ascunse si asa mai departe. Singura situatie in care intervine schimbarea tarifului final, este in momentul in care pe parcurs clientul doreste anumite modificari.

 

 

You may also like

15 comentarii

  1. Cine nu si-ar dori o casa realizata dupa propriul plan!?
    Felicitari pentru informatiile esențiale și extrem de folositoare pentru toti aceia care doresc sa-si construiasca o locuinta perfecta dupa propriul plan.

  2. Casa în care să te simți acasă trebuie să fie în concordanță cu simțurile, felul de a fi, să ofere exact ce-ți dorești. De aceea este important cine face proiectul, cine construiește, cine decorează. eProiecte de casă.ro este probabil unul dintre răspunsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.