Cât de utili pot fi sacii de vidat

În urmă cu aproape 2 ani am descoperit sacii de vidat. La început am fost ușor reticentă în ceea ce-i privește pentru că nu mi se păreau eficienți. Oricum eu sunt ușor reticentă la tot ceea ce este nou și nu mă gândeam că sunt chiar atât de eficienți pe cât se spune sau pe cât îi lăuda toată lumea. Am rămas plăcut impresionată de ceea ce pot să facă și de utilitatea acestora. Le-am găsit doar puncte forte și nu am găsit nici un minus.

La ce este buni sacii de vidat

Sacii de vidat sunt excelenți pentru simplul fapt că economisesc o grămadă de spațiu. Aceștia sunt niște saci de plastic care se închid ermetic și pe una din părți are un tub la care se atașează aspiratorul pentru a putea să scoată tot aerul. După ce tot aerul estre eliminat din acel săculeț, vine capacul pentru a păstra etanș totul și pentru a nu permite aerului să pătrundă în interior.

În felul ăsta economisesc extrem de mult spațiu. Pe lângă acest aspect, haine se păstrează într-o stare perfectă. Nu prind miros urât, nu mucegăiesc, evit neplăcerile create de molii și se păstrează foarte bine timp îndelingat.

Eu depozitez saci de vidat sub pat sau pe mobilă în funcție de spațiu disponibil. Chiar dacă ocupă foarte puțin spațiu șio hainele sunt foarte bine strânse, acești saci capătă o greutate foarte mare. De cele mai multe ori prefer să bag în saci de vidat hainele care nu le port foarte des sau cele care nu le port în anotimpul în care sunt și știu că nu am nevoie prea curând de ele. Acești saci pot fi refolosiți ori de câte ori avem nevoie până când se rup sau se strică.

Ar fi de preferat să cumpărați saci de vidat din locuri cunoscute. Am avut neplăcerea să iau dintr-un magazin chinezesc saci de vidat de genul și acea închizătoare nu era bună deloc și permitea aerului să intre și nu puteam vida cum trebuie hainele. Prețul acestora nu este tocmai mare, dar dacă tot dai 10-15 lei pe ei, ar fi de preferat să iei ceva de calitate. Aceștia se pot cumpăra în funcție de dimensiuni. În funcție de ceea ce vreți să băgați în ei și de locul pe care-l aveți la dispoziție știți exact către ce dimensiune să vă îndreptați.

Voi folosiți saci de vidat?

You may also like

12 comentarii

  1. Da, i-am folosit! Mai ales pe vremea studenției ”copilului mic”când trollerul nu era niciodată suficient pentru tot ce ducea cu el în Anglia.
    Sacii de vidat sunt foarte buni la casa omului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.