Jocuri pentru mămici și fetițe

A venit toamna și orele petrecute afară, în curte la joacă s-au împuținat. Dacă este soare, fetița mea, mai apucă să stea puțin să se joace. Însă, dacă afară este înnorat si plouă, nu avem ce face și stăm în casă. Desigur, cea mica are o grămadă de jucării frumoase și haioase, însă cât să se joace și cu ele? Este genul de copil care vrea, mereu, activități noi. Este foarte energică și lucrurile banale o plictisesc repede.

Fiind ocupată și cu treburile casei, nu pot tot timpul să stau și să mă joc cu ea. Și când nu fac așa, fetița mea se lipește de tocul ușii de la bucătărie, și se uită la mine cu niște ochi mari, precum pisoiul din Motanul Încălțat, făcându-mă să mă simt “vinovată” pentru friptura pe care trebuie să o pregătesc sau cartofii pe care trebuie să îi curăț. Am început să mă gândesc ce aș putea să fac pentru a petrece mai mult timp cu ea și pentru a găsi o activitate interactivă și frumoasă în același timp. Și cum internetul este noua “gazetă” a omului modern, am intrat să văd dacă pot să găsesc articole sau recomandări pentru părinții ocupați, ca mine.

Cum putem să avem noi ca mame timp pentru treburile casnice

Așa am aflat că aș putea să caut jocuri pe calculator pentru fetițe. Desigur, am căutat varianta cea mai convenabilă, adică jocuri gratuite. Am descoperit, astfel, site-ul hepy.ro. Aici sunt mii de jocuri fete, extrem de atractive și interesante. Înainte de a i le arăta fiicei mele, am facut eu un tur virtual al joculețelor. Am încercat să mă joc, doar din pură curiozitate, mai multe jocuri. Am încercat Povestea lui Elsa, Curață baia cu Rapunzel, Dora și unicornul, Barbie printeșa rock, Barbie face curat în camera ei. În afară de faptul că sunt foarte bine realizate, cu imagini plăcute și de o calitate foarte bună, sunt și educative. Le învață pe fetițe, de exemplu, ce este nevoie să folosești pentru a face curățenie în casă. Acesta, pot să spun că este jocul care m-a convins cel mai mult să î-l dau fiicei mele să îl joace, deoarece are obiceiul să lase totul înșirat în cameră. În plus, sunt foarte multe jocuri barbie extrem de drăguțe.

Acum, cea mica nu se mai plictisește, deoarece, în fiecare zi, site-ul hepy.ro actualizează lista de jocuri. Mai mult, putem juca și amândouă, deoarece, unele jocuri, sunt special făcute pentru a fi jucate de 2 persoane. Recomand, tuturor mămicilor de fete, aceste jocuri pentru prințesele lor.

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.