O capsulă de cafea îți poate însenina ziua

Cafeaua este acea licoare magică care înseninează zilele multor oameni. Mă aflu și eu în această categorie care întinde zilnic mâna după o cafea. Am descoperit că o ceașcă de cafea te poate umple de energie, pune somnul pe fugă și parcă mă ajută să fiu mai concentrată. Evident că aceasta trebuie băută în cantități moderate. Vreau să vă povestesc despre modul în care eu ămi servesc cafeaua, cum o combin și cât de des apelez la aceasta. 

Cafeaua are vreun efect?

Eu am început să beau cafea destul de târziu. Nici măcar în facultate nu s-a lipit de mine. Serveam câte un capuccino atunci când ieșeam în oraș, dar nu o făceam pentru că simțeam nevoia ci pentru că vroiam să mă aliniez trendurilor adolescenților din grupurile în care mă aflam. După ce am terminat facultatea m-am angajat și pentru că nu mă odihneam suficient, dimineața eram extrem de obosită. Nu găseam soluția cea mai bună. Acela a fost momentul în care mi s-a oferit o cafea de către una dintre colege. Știam de potențialul acesteia de a te energiza și de a te trezi așa că mi-am pus mare încredere în ea. Într-adevăr, după acea ceașcă de cafea m-am simțit mult mai tonică. Așa am realizat că o cafea te poate ajută să te trezești și că este de un real ajutor. Chiar nu am găsit un aspect negativ pentru care să n-o mai beau.

Capsule Cafea – Kafferoma

Capsulele de cafea salvatoare

Sunt o fire ușor comodă care nu-mi doresc să fac prea multe incantații pentru prepararea cafelei. Îmi doresc să apăs pe un buton, să aștept câteva secunde și cafeaua să-mi fie servită. Mi-am cumpărat un aparat Nespresso și am zis că este cea mai bună metodă de a-mi satisface poftele la prima oră a dimineții. Am ezitat puțin înainte de a-mi cumpăra aparatul de cafea pentru că mă gândeam că voi fi constrânsă în permanență de aceste capsule de cafea. Dar dacă stau bine și mă gândesc voi avea nevoie de cafea oricum și în loc să cumpăr cafea boabe sau măcinată, pot lua, la fel de bine, capsule și este extrem de practic.

Kafferoma.ro este un site care are tot felul de sortimente de cafea, inclusiv capsule. Am găsit aici tot felul de sortimente de capsule de cafea pe care nu le-am văzut nicăieri altundeva. În plus, au reduceri destul de bune, dar și pachete mai mari. Asta face ca prețul să fie foarte bun. Prefer să-mi fac stocuri de cafea ca să rămân fără. Comanda îmi ajunge suficient de repede și eu pot să încerc tot felul de sortimente de cafea care mai de care mai bună. Dintre toate cele încercate, preferata mea este Ristretto.

Cum îmi pregătesc cafeaua

Procedeul de pregătire a cafelei nu este absolut deloc complex. În mare parte aparatul de cafea își face singur treaba. Eu doar îl pun la încălzit și apoi introduc capsula în aparat. În maxim 2 minute am cafeluța gata. Îmi personalizez cafeaua și adaug un vârf de linguriță de zahăr și puțin lapte condensat. Combinația perfectă pentru mine și așa o beau de câțiva ani buni. Unul din obiceiurile zilnice este ca eu să savurez în jur de 2 astfel de cafele. Micuțe, concentrate și foarte savuroase.

Prima cafea o servesc acasă. Faptul că este mică și concentrată mă ajută s-o savurez destul de repede și asta în timp ce mă pregătesc să plec spre muncă. Sunt genul de persoană care soarbe puțin câte puțin. Tocmai din acest motiv, cea de-a doua cafea, o servesc când ajung la birou. După ce-mi stabilesc calendarul zilei mă pun la birou cu o cafeluță în față și mă pregătesc să răspund la mailuri.

Mai multe detalii despre sortimentele de cafea comercializate de Kafferoma g[si’i pe site-ul lor sau pe pagina lor de facebook Kafferoma.

Voi ce variantă de cafea preferați?

You may also like

10 comentarii

  1. Eu nu prea beau cafea, doar ocazional ies în oraș. Mama este mare fană L’or și folosește multe capsulele astea pentru aparatul ei.

  2. Iubesc cafeaua! Deși mulți ar spune că nu este bună pentru cardiaci, mie îmi face foarte bine. E drept, nu exagerez și o beau cât de pate de ”adevărată”: fără zahăr sau îndulcitor, fără lapte, frișcă sau alte asemenea. Excepție barraquito sau frappe, dar doar în vacanță sau cine știe ce moment de răsfăt maxim. 🙂
    Mulțumesc pentru informațiile tale!

  3. Si eu beau zilnic cafea ☺️ Am trecut de la cafeaua cu lapte, la cafea simpla fie americano, fie espresso. Fara zahar.
    Doar in oras mai beau ocazional cafea cu lapte.

  4. Si eu beau cafea zilnic. Inainte consumam cafea cu lapte dar de cateva luni beau espresso sau americano. Fara zahar. Doar cand merg in oras imi mai cumpar cafea cu lapte.

  5. Nu prea beau eu cafea de obicei, dar capsulele știu că sunt tare bune. Mama le folosește pentru aparatul ei Nesspresso.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.