Stilul minimalist cu ajutorul hoodie-urilor

Pentru a crea un outfit casual cu un design modern, poți să combini piese clasice cu elemente contemporane și să alegi culori și texturi care se potrivesc tendințelor actuale. Un outfit casual cu un design modern este ușor de realizat prin combinarea pieselor vestimentare accesorizate corespunzător. Mesajele inscripționate pe bluze pentru mine sunt încurajatoare și chiar motivante.

Bluze pentru vremea rece

Nu-mi place să port tot felul de bluze și să mă înfofolesc. Din păcate nu am de ales și trebuie să mă îmbrac bine ca să nu-mi fie frig. Apelez destul de des la  bluze comode și alternative prietenoase care să nu mă încorseteze și în care să mă simt bine. Un exemplu potrivit ar fi bluza de mai sus. Sunt o mare iubitoare de pisici și le prefer inclusiv pe piesele vestimentare. Geek sweatshirts ar putea fi o alternativă bună pentru mofturile mele de zi cu zi.

Aș vrea să cred că nu sunt singura persoană care se întreabă destul de des cu ce se îmbracă. Și când spun asta mă refer la faptul că am dressing-ul plin și parcă tot nu am nimic potrivit pentru un anumit eveniment, petrecere sau ocazie. Tricourile mă salvează de fiecare dată. Fie că este vorba de tricouri simple sau cu model, acestea pot fi purtate împreună cu un cardigan sau sacou și în felul ăsta creez un outfit simplu și plăcut. Dacă vreți și voi să încercați combinații asemănătoare cu propunerile făcute atunci puteți arunca o privire pe geek t shirt.

Un hoodie este nelipsit din garderobă

Un hoodie este nelipsit din fiecare garderobă. Fie că apelăm la el ca să-l purtăm zilnic sau ocazional, acesta este indispensabil. Eu apelez la culori neutre pentru a-mi fi ușor să-l asortez în rest. În plus, pentru zilele răcoroase parcă nici nu-mi vine să port culori deschise. Geek hoodies mă scoate mereu din toate încurcăturile și mă ajută ori de câte ori sunt în pană de idei. Pe de-o parte găsesc idei de ținute și pe de altă parte sugestii pentru viitoarele cumpărături.

Indiferent dacă apelez la geek clothing sau mă orientez către geek shirt nu am cum să dau greș. Îmi place mult stilul clasic și totuși modern. Vă puteți inspira și voi în cazul în care sunteți în căutarea stilului vestimentar. Acestea pot fi combinate cu ușurință cu o pereche de jeans, o fustă plisată sau chiar colanți.

Voi ce fel de haine preferați să purtați în viața de zi cu zi?

You may also like

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.