Cumpărături online, diversitate și mici bucurii în materie de vestimentație

Ieri am avut o zi mai specială. Vroiam să mă bucur de vremea bună de afară și am decis să mă plimb cu o prietenă. În drumul nostru ne-au ieșit câteva magazine cu haine și am vrut să mai analizez oferta. M-am simțit stângace și ușor deranjată de faptul că trebuia să verific rând pe rând hainele în speranța de a găsi ceva pe placul meu. Cred că asta se datorează și faptului că nu prea am mai fost la magazine să fac cumpărături. Merg cu drag să cumpăr haine pentru copii, dar pentru mine nu mai am răbdare să scotocesc. Varianta online este preferata mea.

Haine accesibile și practice

Iubesc rochiile și m-aș îmbrăca zi de zi în rochii asta dacă jobul ar presupune-o. Din păcate am multe alte activități zilnice care nu pot să zic că sunt tocmai comode și nici practice în rochii. Tocmai din acest motiv păstrez rochiile pentru zilele speciale sau aniversare. Pentru restul evenimentelor aleg random o pereche de jeans și orice de la teachers tops, iar în felul ăsta aș putea să fac tot ce-mi propun. Am multe probleme de rezolvat și jobul nu-mi presupune o ținută așa că eu pot adopta cu ușurință ceea ce-mi place și în ce mă simt eu bine.

Cumpărăturile online au devenit tot mai populare în ultimii ani datorită comodității și varietății de produse disponibile. Îmi place să mă bucur din plin de toate ofertele online și  să-mi aleg tot felul de piese vestimentare la prețuri bune. Un alt mare avantaj al cumpărăturilor online sunt faptul că aici găsesc modele pe care nu le pot găsi în magazinele fizice. Cea mai nouă descoperire este teacher shirt și aici am găsit multe haine frumoase.

Bluze cu mesaj

 

Nu am nimic împotrivă să port bluze simple. Le pot accesoriza cu tot felul de bijuterii în așa fel încât eu să fiu pusă în valoare. În același schimb îmi plac și hainele cu mesaj care să transmită ceva. Poate chiar o stare, o poză haioasă sau cine știe ce combinație de mesaj amuzant. Modelul acesta teacher shirt îmi place mult. Atât combinația de culori, cât și mesajul este foarte frumos și potrivit pentru stilul meu vestimentar. odelele clasice de bluze sunt potrivite chiar și pentru o siluetă mai puțin perfectă. Mi se pare că este modelul care se asortează perfect atât unei siluete perfecte, cât și unei persoane care are câteva kilograme în plus.

O ștampilă adaptată nevoilor noastră găsim și la teachers stamps. Sunt atât de multe modele încât este greu să nu găsești una potrivită. Cu puțin noroc ne putem personaliza și hainele sau accesoriile. Poate fi luată cu ușurință într-o geantă de genul teacher bags.

Voi ce stil de vestimentar preferați în viața de zi cu zi? Considerați că aceste ținute sunt potrivite stilului vostru vestimentar?

You may also like

4 comentarii

  1. Îmi plac hainele personalizate, mai ales că pot fi atât de accesibile și la prețuri decente. Cât despre stil, depinde de activitățile zilei, de confort etc.
    Mulțumesc pentru recomandare, știu unde să caut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.