Ai nevoie de un nou telefon? Ce ai zice sa incerci la un amanet?

Foarte multi oameni apeleaza la serviciile caselor de amanet in cazul in care au nevoie sa obtina o suma de bani intr-un timp foarte scurt, fie ca incheie un contract prin care sa isi poata recupera contra cost obiectul respectiv sau se poate incheia un contract de vanzare cumparare prin care casa respectiva devine proprietarul obiectului respectiv.

Deci, una dintre cele mai bune solutii, in momentul in care ai nevoie sau iti doresti sa vinzi obiecte din casa pe care nu le mai folosesti , este sa apelezi la un amanet, care sa iti ofere pretul corect pentru acestea. Pe de alta parte, o casa de amanet poate fi extrem de utila si daca iti doresi sa achizitionezi obiecte, chiar si smartphone-uri bineinteles second hand dar la preturi extrem de avantajoase.

Si nu, amanetul nu este doar despre aur, argint si alte obiecte de genul acesta, ci se pot amaneta tot felul de chestii, de la telefoane sau laptop-uri pana la obiecte cu adevarat valoroase precum o motocicleta sau masina si lista poate continua. In pricipiu in functie de fiecare casa de amanet, se poate amaneta cam orice.

Unde gasim un amanet de telefoane

De curand am apelat si eu la aceste servicii amanet telefoane, mai exact la cei de la Amanetonline.com, doarece aveam urgenta nevoie de un nou telefon, dupa ce vechiul smartphone a facut cunostinta cu o bordura. Am decis sa achizitionez urmatorul telefon de la Amanetonline.com deoarece aici am gasit produse la preturi foarte avantajoase dar si produse de calitate.

Am fost extrem de multumit de telefonul respectiv, si cu siguranta o sa mai apelez la astfel de servicii daca o sa mai am nevoie, dar in special la Amanetonline.com deoarece anunturile publicate aici sunt serioase si sigure.

Recomand Amanetonline.com pentru amanet telefoane Bucuresti, pentru servicii care au un raport pret/calitate excelent in special in cazul in care nu dispuneti de o suma de bani prea mare dar va doriti un produs care sa merite. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul acestora iar apoi sa incepi sa cauti ceea ce ai nevoie.

You may also like

13 comentarii

  1. Am fost odata intr-un astfel de amanet, dar ca sa dau un telefon nou, cu tipla pe el si toate accesoriile intacte. Surpriza a fost ca imi ofereau foooarte putin pe el, pretul lui era de vreo 800 lei si ei imi dadeau 200 😀 Nu mi s-a parut rentabil deloc si de atunci n-am mai incercat sa dau ceva. 🙂

  2. N-as cumpara un telefon de la amanet, a patit-o o colega, s-a trezit cu politia la usa. Telefonul era furat, i l-a confiscat si a ramas cu banii dati si fara telefon.
    Eu mai fac prostia sa amanetez aur cand sunt in criza de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.