Pasiunea mea, bijuteriile din pietre semiprețioase

Sunt sigură că și voi, ca și mine, sunteți pasionate de frumos, de culoare și de strălucire. Și unde am putea găsi o îmbinare mai frumoasă a tuturor acestor elemente decât într-un șirag de mărgele din pietre colorate ? Pe mine una mă fascinează sclipirile pietrelor prețioase și semiprețioase și în fiecare toamnă îmi îmbogățesc colecția cu cel puțin câteva astfel de accesorii.

Cum putem crea un accesoriu perfect

Zilele trecute a venit la mine în vizită o prietenă, care purta un superb colier din pietre semiprețioase albastre. Nu am mai văzut demult un accesoriu atât de frumos și de aceea nu m-am putut abține să o întreb de unde l-a cumpărat. Tare m-am mirat când mi-a spus că l-a creat ea singură cu ajutorul unor tutoriale găsite pe internet. Neștiind-o pasionată de handmade, am vrut să aflu mai multe detalii și mi-a spus că și-a achiziționat toate materialele din magazinul online Mărgele.ro.

M-am uitat puțin pe oferta celor de la Margele.ro și mi s-a părut foarte bogată. Am găsit aici pietre și cristale superbe : turcoaze, amazonite, citrine, cristale de gheață, granate, fluorite, labradorite, unakite, agate, lapis lazuli, ochi de pisică, ochi de tigru și multe altele. Mi-am imaginat cum poți obține din aceste pietre semiprețioase coliere somptuoase care te fac să te simți ca o regină, cercei candelabru care-ți cad în cascade pe umeri, brățări colorate și inele fabuloase.

Studiind mai atent site-ul Margele.ro, vă veți da seama că este un site dedicat pasonaților de handmade sau celor care vor să încerce să-și personalizeze singuri ținutele cu ajutorul accesoriilor. Poți găsi aici toate materialele, accesoriile și ustensilele de care ai nevoie pentru a-ți crea bijuterii acasă, sfaturi utile și tutoriale din care poți învăța cum să-ți creezi bijuterii pas cu pas. Prețurile sunt atractive, iar produsele de calitate.

În cazul în care și tu te numeri printre creatorii de handmade, probabil că știi déjà de acest magazin online. Dacă nu, merită să faci o vizită virtuală și să descoperi toate pietrele semiprețioase, cristalele și perlele din care pot ieși atâtea accesorii superbe.

De exemplu, în tutorialul următor, vei vedea pas cu pas cum poți realiza cu ușurință o pereche de cercei tip ciorchine :

You may also like

14 comentarii

  1. Cand te uiti la filmuletele astea, pare simplu sa faci bijuterii. IN realitate, iti trebuie talent, indemanare si rabdare cu nemiluita. Mie nici daca imi dai toate pietrele semipretioase din lumea asta si toate ustensilele, tot nu-mi iese nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.