Alina povestește despre experiența ca model la studioul de videochat

Alina lucrează de 3 ani la un studio de videochat amplasat ultracentral. În fiecare dimineață vine la lucru cu zâmbetul pe buze, liniștită și fericită că totul merge mai bine decât și-ar fi imaginat. Am rugat-o să ne spună și nouă care sunt secretele reușitei ei și să ne povestească puțin despre începuturile ei ca model de videochat la Art Studio.

Iată ce am aflat:

Când am venit la interviul de angajare, aveam emoții foarte mari și nu credeam că voi fi selectată. Apoi, mi-am dat seama că echipa este formată din oameni drăguți, deschiși, care m-au încurajat și mi-au spus că totul va fi bine. Am prins curaj și am decis să fac tot posibilul pentru a ajunge un model căutat și apreciat. Am ascultat sfaturile trainerului, m-am ocupat de aspectul meu fizic, mi-am îmbunătățit cunoștințele de limba engleză și m-am bucurat de fiecare experiență trăită la studio.

Și eu aveam idei preconcepute

Mi-am dat seama în scurt timp că tot ce auzeam de la ceilalți înainte să mă apuc de videochat era complet greșit. La Art Studio nu te obligă nimeni să te dezbraci sau să faci lucruri pe care nu le dorești, ești înțeleasă și încurajată la tot pasul. Această meserie te ajută să te autodescoperi, să îți depășești limitele, să câștigi încredere în tine și să te autoperfecționezi continuu.

Nu contează doar fizicul

Am înțeles că fizicul e important ca model de videochat, dar nu e totul. Sunt modele superbe care câștigă puțin și modele mai puțin frumoase, dar cu un farmec personal debordant, care câștigă enorm. Important este să-ți captivezi interlocutorul și să-l faci să devină dependent de tine. Noi, modelele, devenim confidente, prietene sau psihologi pentru membrii site-urilor de profil.

Hai și tu la interviu

Dacă ești tentată să devii model, ar trebui să vii la un interviu la Art Studio, unde îți vor fi explicate toate detaliile legate de lucrul la studio. Este mai bine să iei o decizie în cunoștință de cauză decât să te încrezi orbește în vorbele prietenilor și ale cunoștințelor, care de cele mai multe ori habar nu au ce înseamnă să faci videochat.  Eu te asigur că nu vei regreta! Succes. Alina

You may also like

17 comentarii

  1. Nu e ceva neobisnuit azi sa auzi de tinere care lucreaza in studiouri de videochat, insa multi nu stiu cu ce se mananca si nu isi schimba parerea niciodata despre cele care lucreaza in aceste medii. Ma bucur ca sunt studiouri care isi respecta angajatele.

  2. cred ca e gresit spus ca nu trebuie sa fii frumoasa. Mi se pare mai corec spus ca fiecare client are propriile standarde cand vine vorba de frumusete. Nu toti viseaza la blonde de 1,80, nu? E normal ca tipologiile fetelor cautate pentru videochat sa fie foarte diverse.

  3. Exista tinere care sunt potrivite pentru acest job fiind dezinvolte si lipsite de inhibitii, dar nu este un job permanent pentru nimeni, e doar o metoda rapida de a face bani ca sa-ti poti urma visurile.

  4. Nu trebuie sa judecam oamenii dupa ceea ce fac ei. In plus, noi cunoastem doar un singur aspect si e usor sa aratam cu degetul. Cred ca multe fete am luat in calcul aceasta varianta de a face bani, fie ca recunosc sau nu, chiar daca nu au facut-o. Eu personal nu as face-o si nu ma simt in masura sa-i judec pe altii. Trebuie sa invatam sa gandim mai liber si sa renuntam la prejudecati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.