Unde găsim cele mai ieftine pătuțuri pentru copii în 2019

Încă din primele zile de viață ale copilului trebuie să încercăm să culcăm copilul în pătuțul lui. Este important să se învețe să doarmă separat pentru că mămicile vor putea să fie mai relaxate, să aibă un somn mai bun și copiii să se obișnuiască într-un loc care le aparține. Acest lucru nu este ușor și trebuie să lucrăm cu copilul pentru că dacă atunci când este sugar nu reușim, mai târziu va fi cu atât mai greu. Vreau să vă povestesc toate etapele prin care am trecut eu în alegerea unui pătuțuri pentru copii, începând cu felul în care l-am ales și terminând cu stadiul acestuia la vârsta de 4 ani.

Cum alegi un pătuț pentru copii

În timpul sarcinii am tot analizat diverse oferte și am căutat pe tot felul de site-uri cea mai bună ofertă. Inițial mi-a fost destul de complicat să mă obișnuiesc cu tot felul de saltele, de pătuțuri care mai de care mai fistichii, de protecții pentru pat, etc. În momentul în care te focusezi pe un lucru realizezi că ai multe necunoscute și cel mai bine este să te ducomentezi temeinic pentru a nu irosi banii.

Vă spun sincer că eu am pfeferat www.bekid.ro pentru pătuțuri copii din mai multe considerente. În primul rând aici am găsit o ofertă foarte bună. În categoria patuturi copii multe modele aveau saleaua inclusa in pret. Marea majoritate a saltelelor oferite cadou sunt de cocos. Exact de asta au nevoie copii și chiar este recomandată aceasta și de neonatologi. Nu are importanță că aceasta este puțin mai tare și pentru un adult ar fi ușor incomodă. Nou născuții nu au nevoie de o saltea moale și nici de pernă.

Pe lângă acest aspect eu am optat pentru un pătuț cu câteva detalii jucăușe pe lateral. Este reglabil pe înățime și poate fi folosit pentru o perioadă mai lungă de timp. Mi s-a recomandat să nu iau un pătuț care se leagănă și nici acele pătuțuri 4 in 1 nu le-am găsit utile. Un preț bun și prietenos am găsit la modelul de mai sus și am considertat că este exact ceea ce am eu nevoie. Ulterior am realizat că ar fi fost și mai bine dacă alegeam varianta cu sertar în partea de jos. Măcar aș fi avut un loc de depozitare a lenjeriilor pentru copil pentru că așa aveam doar un spațiu mort de care nu mă puteam bucura.

Cât de util este un pătuț pentru copii

Copilul așteaptă o mică slăbiciune a mamei de a-l băga cu ea în pat. Va învăța că îi este mult mai bine lângă ea și va șantaja acest aspect. Să nu credeți că dacă are o lună nu poate profita. Am văzut copii care plângeau până se învinețeau că nu vroiau în pătuț și când erau aduși în patul părinților se liniștea instant. Se știe că în primele luni mamele nu se prea odihnesc și preferă să accepte acest detaliu doar pentru un strop de liniște.

Nu știu să vă spun cum este mai bine. Poate că instinctul matern al fiecăreia îi va arăta cea mai bună variantă. Eu am avut momente în care am cedat și momente când am încercat s-o învăț să stea în pătuț. Într-un final am lipit patul meu de pătuț și în felul ăsta parcă totul a fost mai roz. Așa îi făcea plăcere să stea în pătuț chiar dacă pe timpul nopții se apropia suficient de mult de mine.

Chiar dacă o primeam pe fetița mea pe timpul nopții în pat, ziua o mai lăsam puțin și în pătuț în timp ce eu făceam ate activități prin cameră. Era mult mai ușor s-o las în pătuț cu jucării sau cu caruselul pornit, iar eu să calc în apropiere. Copilul era mulțumit că mă vedea și parcă era mai liniștit și se putea juca. Mai grav era când ieșeam din cameră. Parcă se declanșa o alarmă.

Avantajele achiziționării unui pătuț online

Unul dintre motivele pentru care am făcut această alegere a fost faptul că stăteam acasă și mă hotăram în liniște. Urăsc presiunea creată în magazin și uneori nioci chef să fac prea multe plimbări nu am. Am văzut că online găsesc oferte mult mai bune. Un alt plus este și faptul că transportul îl am asigurat, iar coletul mi-a venit la ușă fără prea mari bătăi de cap. Vă asigur că lemnul este de cea mai bună calitate și coletul este suficient de greu. Spun asta pentru că vreau să vă asigur că în ciuda prețului mic, calitatea este excelentă.

Am observat că nu sunt singura persoană care susțin aceste genuri de pătuțuri și dacă vreți puteți citi chiar și acest articol care are cam aceeași părere cu a mea. Bekid.ro se pare că este un site foarte apreciat și în plus puteți face de aici mai multe cumpărături pentru că au foarte multe categorii de produse din care puteți alege.

You may also like

14 comentarii

  1. Foarte frumusele patuturile si am observat ca si preturile sunt foarte bune!
    Noi am luat patutul de la târgul Baby Boom de la Romexpo 🙂 Dar bebe doarme cu noi in pat 🙂 a dormit câteva luni în pătuț pana si-a dat seama ca e tare bine cu noi in pat! :)) Eh… e bine sa ne bucurăm de toate momentele la timpul lor… o sa creasca si o sa vrea sa fie independent mai tarziu!💜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.