Geanta perfectă pentru tinerele mămici

O femeie care trebuie să iasă în oraș sau la cumpărături cu copilul trebuie să aibă grijă în momentul în care își alege geanta. Are nevoie de ceva încăpător, practic și cochet în același timp. Nu trebuie să neglijeze nici unul din aceste aspecte chiar dacă mai tot timpul este pe fugă și nu are nevoie să se îngrijească în cele mai mici detalii. Important este să fie îngrijită pentru că restul nu contează. Nimeni nu va căuta machiajul sau manichiură impecabilă pentru că se știe că în primii ani ai copilului toată atenția este concentrată asupra copilului.

Geantă încăpătoare

În primii 3 ani este ca o aventură să pleci de acasă. Nu știi ce să arunci în geantă pentru a fi sigură că nu-ți lipsește nimic. Ai nevoie de pampers, un biberon cu apă, niște haine de schimb dacă se udă/murdărește, suzetă, jucării, etc. Toate acestea ocupă loc și majoritatea sunt pentru copil, dar mai sunt și produse indispensabile pentru ea fără de care nu poate pleca de acasă. Tocmai din acest motiv trebuie o geantă adaptată ca să-i încapă toate aceste produse necesare. Baginning oferă o gamă variată de modele de genți în funcție de preferințe.

Geantă practică

O geantă practică este aceea care îți oferă posibilitatea mâinilor libere și se așează frumos și natural pe lângă corp. Modelul black leather crossbody bag este unul dintre favoritul meu în materie de genți. n ultimul timp oscilez între maro și negru. Negrul a fost un fel de prima mea iubire și mai târziu m-am îndrăgostit de maro, iar ceva mai târziu am început să le schimb între ele și să port ambele culori. Îmi plac mult gențile stil crossbody pentru că îmi permit să am mâinile libere, să am grijă copil, să pot face și cumpărăturile și să nu mai am grija genții.

Gențile care își păstrează forma și sunt dintr-un material moale, dar forma este întorită, precum acestea tan leather crossbody bag , sunt foarte elegante și creează un outfit cochet. Acest model este plăcut și prin faptul că oricât de multe sau puține lucruri ai avea în geantă, forma acesteia se păstrează.

Vouă vă plac gențile de mărime medie? Care dintre cele trei genți prezentate este preferata voastră?

You may also like

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.