Măsuri de protecție și husa perfectă pentru tabletă

Tableta este la fel de importantă ca și telefonul. Ne dorim să ne folosim de ea o perioadă cât mai lungă de timp și să o păstrăm în parametri normali. Dacă în ceea ce privește funcționarea acesteia nu putem face mare lucru, protecția împotriva loviturilor poate fi prevenită. O husă este bună în momentul în care oferă o protecție de 100%. De preferat este să fie folosită o husă potrivită tipului nostru de tableră. O husă pentru iPad Pro 12.9 inch poate fi găsită în fel de fel de modele doar că nu toate sunt potrivite. Trebuie să alegem și calitate.

The tablet is just as important as the phone. We want to use it for as long as possible and keep it in normal parameters. If we can not do much about its operation, protection from blows can be prevented. A pouch is good when it offers 100% protection. It is preferable to use a suitcase suitable for our table type. A case iPad Pro 12.9 inch can be found in as many models as not all are suitable. We must also choose quality.

Huse de calitate pentru tabletă

În cazul telefonului nu mă deranjează o husă normală din silicon sau din orice alt material. Telefonul îl scot mai tot timpul din buzunar, am nevoie de ceva care să-mi protejesze telefonul, dar și de ceva rezistent. În cazul tabletei se mai schimbă puțin lucrurile. Aici îmi doresc să am un produs de calitate. O folosesc în scop profesional și acest lucru prezintă atenția față de clienții mei. Nu-mi permit să umblu cu o husă zgâriată și nici cu o tabletă care nu este într-o stare perfectă.

In the case of the phone I do not mind a normal silicone pouch or any other material. The phone pulls it all the time out of my pocket, I need something to protect my phone, but it’s also something strong. In the case of the tablet, things change slightly. Here I want to have a quality product. I use it for professional purposes, and this presents my attention to my clients. I can not afford to walk with a scratched pouch or a tablet that is not in perfect shape.

Tocmai din acest motiv, tableta mea are o husă care poate fi ușor confundată cu o poșetă. Am optat pentru o husă de piele care să-mi ofere siguranță și protecție și pot să spun că am făcut una dintre cele mai bune alegeri. FYY are niște modele care pe mine m-au cucerit. Eu îi mai urmăresc și pe rețelele de socializare pe FYY Facebook pentru că vreau să fiu la curent cu ultimele lor noutăți.

That’s exactly why my tablet has a pouch that can easily be confused with a purse. I opted for a leather pouch that would give me safety and protection, and I can say that I made one of the best choices. FYY has some models that have conquered me. I also follow them on social networking sites on FYY Facebook because I want to keep up to date with their latest news.

You may also like

14 comentarii

  1. Arata foarte bine husa si protejeaza bine tableta, fiind si dintr-un material de calitate. Eu nu am inca o husa, dar, nici nu prea folosesc tableta. Oricum, va trebui sa ii pun si eu o hainuta pe ea.

  2. O husa de protectie e foarte importanta. Eu mi-am dat seama de asta dupa ce baietelul meu a luat tableta si a trantit-o pentru ca asa vazuse pe youtube si de atunci toate gadgeturile sunt super protejate. 🙂

  3. Ai dreptate, toate gadgeturile trebuie protejate pentru o viață cât mai lungă.
    De aceea husa este o soluție bună pentru protecția acestora. Și noi am luat huse pentru tableta piticului, mai trebuie să luăm folie.

  4. Nu mai folosesc de cativa ani tableta, pentru ca nu avea functie de stabilizare a ecranului – ori nu stiam eu unde este – dar intotdeauna am fost de parere ca aceste device-uri merita protejate cumva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.