Rochii potrivite pentru sezonul nunților

Vara începe sezonul nunților și sezonul rochiilor fel de fel. Fie că ne orientăm către rochițe mai pompoase, mai elegante, mai comode sau mai sexy, trebui să ne orientăm fix către acele modele care ne pot pune în valoare și să ne scoată atuurile în evidență. Vreau să vă arăt câteva modele de rochii pe care eu le-aș putea purta la evenimentele la care voi participa în vara asta.

Site-uri care au ținute elegante pentru nuntă

La o simplă căutare pe google aw Bridal review găsim foarte multe site-uri de haine cu rochițe care mai de care mai frumoase, dar important este că putem să vedem și review-urile persoanelor care au deja o experiență cu acele site-uri. În acest fel ne ușurează cu mult alegerile pe care noi urmează să le facem. De multe ori la comenzile online ne punem întrebări referitoare la calitatea materialului sau ne dorim să știm dacă se așează bine. Aceste detalii ne pot ușura cu mult alegerile făcute.

Aw Bridal este unul din site-urile specializate pe rochii de ocazie și în acest fel găsim aici rochia care să se potrivească oricărui tip de siluetă. Este important să învățăm să alegem rochiile potrivite care să mascheze imperfecțiunile și să le pună în evidență calitatățile. De exemplu, rochia de mai sus este potrivită pentru o persoană care are puțin ă burtică sau șolduri puțin mai late. faptul că este lată în zona bazinului îi oferă o lejeritate aparte și scoate ușor bustul în evidență.

Davids Bridal USA este un alt site care merită toată atenția noastră. Chiar dacă ne dorim cu toții să impresionăm și să fim în centrul atenței, eu vă recomand să nu exagerați cu ținuta și nici chiar cu machiajul. Chiar dacă ținuta poate fi elegantă, nu trebuie să fie și vulgară. Nu ar fi indicat să apelăm la fuste mult prea scurte sau mult prea decoltate. Eu m-am convins că poți impresiona cu o atitudine delicată care poate compelta ținuta.

Kennedy Blue – Designer Brand este un alt site la care putem apela. Pentru faptul că aceste colete ajung de la mare distanță, este de preferat să dăm comenzile din timp și să ne luăm o marjă de eroare de cel puțin o lună. Cert este că prețurile produselor de aici sunt mult mai mici decât ceea ce găsim în magazine.

În ciuda faptului că sunt multe site-uri de unde îmi pot alege rochiile, eu am vibrat cel  ami bine cu AW Bridal Bridesmaid Dresses. Cred că stilul acestora este cel mai apropiat de stilul meu și asta m-a convins să-l aleg.

Voi ce fel de rochii preferați să purtați la ocazii?

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.