Wishlist Dresslily cu haine de Crăciun

Crăciunul este o sărbătoare specială pentru mine. De obicei această sărbătoare mi-o petrec în familie doar că anul ăsta vreau să încerc altceva. Aș vrea să merg la munte anul ăsta cu câțiva prieteni. Mă gândesc că aș găsi ceva mai multă zăpadă în perioada asta și tocmai din acest motiv îmi doresc un Crăciun cu zăpadă. Mă gândeam că ar fi frumos să-mi iau și câteva pulovere cu motive de Crăciun. Sau poate chiar rochițe care să pună mult mai bine în valoare această sărbătoare. Am apelat la Dresslily de această dată pentru că am avut experiențe plăcute și în trecut și asta mi-a dat curaj.

Bluze de efect cu motive de Crăciun

Nu caut nimic extravant pentru că sunt de părere că pot folosi piese vestimentare simple și de efect. Tocmai din acest motiv apelez la haine simpluțe, dar care să fie frumoase. Nu în ultimul timp, vreau să se potrivească cu locația și cu stilul meu vestimentar.

Un pulover asimetric foarte drăgălaș care poate fi purtat în combinație cu o pereche de pantaloni, colanți sau chiar blugi. Îmi plac genul ăsta de bluge pentru că acoperă o mare parte din corp și totuși le găsesc interesante și poate chiar ușor sexy. Nu sunt greu de accesorizat și nici de purtat, iar prețul este prietenos. Chiar dacă am auzit tot mai des în ultimul timp că tot mai mulți adolescenți aleg haine scumpe pentru că așa consideră ei că sunt în trend, eu susțin că poți fi îmbrăcat frumos și cu gust cu un buget mai mic.

Un pulover rosu ar trebui să fie nelipsit din garderoba de Crăciun. Recunosc că nu rezonez foarte mult cu această culoare și că îmi pot număra pe degetele de la o mâna hainele în această culoare, pentru această sărbătoare mi-aș dori un pulover precum cel de mai sus. Roșu este culoarea specifică acestei sărbători. Nu cred că veți da greș atâta vreme cât apelați la o piesă vestimentară de genul.

Chiar și jumătatea mea merită un mic cadou. O astfel de bluza cu motive de Craciun ar putea reprezenta cadoul perfect pentru acest sfârșit de an. Chiar eram în pană de idei în privința cadoului și mă bucur că mi-a venit ideea asta. Nu știu dacă voi mai cumpăra ceva în afară de acest pulover, dar cu siguranță va găsi asta sub brad.

Cod reducere de 20% folodind : GBJKNO

Vouă vă plac haine cu motive de Crăciun? Aveți astfel de modele în garderobă?

You may also like

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.