Cercei pentru copii la prețuri mici

Bijuteriile sunt adorate atât de cei mici, cât și de cele mai cochete persoane. Fiecare hotărâște cât este dispus este să investească pentru aceste mici bucurii. Eu am decis să fac o fetiță fericită. Fericirea ei este și fericirea mea și, în concluzie, am ales doar cercei pentru fetițe care arată foarte, dar foarte bine și mă gândesc serios la o viitoare comandă. All4silver este site-ul de unde am luat toate aceste minunății și vreau să vă arăt fiecare produs în parte ca să vă convingeți și voi.

Cercei din argint

Recunosc că am fost un pic retincentă pentru că nu știam exact cum se va comporta copilul în momentul în care va purta un argint în loc de aur. Este prima schimbare pe care o fac și îmi amintesc că eu am avut ceva probleme atunci când am schimbat metalul cerceilor. Cu atât mai mult, cu cât acești cercei erau placați cu argint. M-am gândit din start că voi fi atentă cum va reacționa urechea și am fost impresionată să văd că totul a fost bine. Nu s-a înroșit, nu s-a infectat și nu a avut nici un disconfort creat de acești cercei.

Modele de cercei de copii pe care i-am ales

Inițial am zis că am nevoie de o pereche de cercei simpli și rotunzi. De aici a plecat totul. Îi stă bine fetiței cu genul ăsta de cercei și ce avea se stricaseră așa că am zis să-i fac o mică bucurie. All4silver are foarte multe perechi de cercei de genul și am luat cercei rotunzi de mai multe dimensiuni. Pe de-o parte ca să văd exact care sunt cei mai potriviți și pe de altă parte, prețul accesibil mi-a permis aroganța să fac genul ăsta de încercări.

Acești cercei din argint sunt favoriții mei pentru că sunt absolut perfecți așa cum îmi doream. Ca și dimensiuni au 1.5 cu 30 mm dacă vreți să vedeți exact cum s-ar vedea. Chiar și sistemul de prindere este foarte interesant pentru că tija flexibilă se poate ridica. Ca metodă de închidere, tija mobilă intră direct în interiorul cercelului. Asta face ca cercelul să fie micuț, finuț și totuși să se vadă foarte frumos. În ciuda faptului că îmi plac atât de mult, sunt cei mai ieftini cercei aleși. Au costat doar 25 lei.

Dacă tot sunt la capitolul cercei rotunzi, atunci să vă arăt și următorul model ales. Acești cercei sunt 1.6 cu 20 mm. Sunt puțin mai micuți ca primii, dar tot drăgălași îmi sunt. Diferența dintre cele două modele ar fi și faptul că aceștia au un model puțin mai mare. Inelul cercelului este puțin mai gros ca primul. Nu este deranjant doar că așa se pot diferenția față de primii dacă excludem dimensiunea. Aceștia au fost tot 25 lei.

Cerceii cu ursulețul panda sunt printre favoriții fetiței. Acești vin la baza urechii cu un cerceluș micuț rotund de doar 12 mm. Mecanismul de prindere este identic cu cel al primilor cercei. Tija mobilă se introduce în interiorul cercelului și este foarte ușor de închis și nu există riscul să se desfacă accidental. De la cercel pleacă în partea de jos o pietricică de care este agățat un ursuleț panda colorat frumos cu roz. Sunt de un real efect și sunt drăguți tare. Mi se pare că modelul este unul unic și au costat doar 31 lei.

Cerceii cu steluțe roz sunt ultimii cercei sunt de fapt primii pe care i-a purtat cea mică. În realitate culoarea roz a atras-o ca un magnet și modelul cu steluțe. Baza cercelului este exact ca cea de la modelul cu urs panda pentru că are o fixare sigură și de acest cerc este agățată o steluță roz care are pe ea pietricele roz puțin mai închis. Se văd foarte frumos cerceii pe ureche și chiar mi se par eleganți. Aceștia au costat 23 lei.

Fiecare își poate alege în funcție de modelul preferat. Dacă ar fi după mine, mie îmi plac toate cele 4 modele și chiar le recomand cu drag. Raportul calitate preț este bun și nu regret nici o clipă alegerile făcute.

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.