Outfit-uri basic în culori neutre pentru o zi de toamnă

Toamna asta a început foarte bine. Vremea asta bună mi-a dat un vibe pozitiv și asta mă face să fiu extrem de bine dispusă și să am tot felul de combinații vestimentare în plan. Și totuși de câteva zile, de când s-a trecut la ora de vară, și se întunecă devreme parcă mi se rupe filmul de la jumătate. Și garderoba mea a suferit ceva modificări și am început să întind mâna după haine ceva mai simple, monocrome.

Hoodie-urile oversized pot fi o alegere excelentă pentru outfit-uri bărbătești confortabile și moderne. Acestea pot fi integrate într-o varietate de stiluri, de la cele mai casual la cele sport. Pentru o persoană elegantă acestea nu sunt cea mai bună alegere și nici nu cred că vor fi interesați de acest stil vestimentar. Recunosc că-mi plac bărbații la costum, dar rezonez mult mai bine cu persoanele care adoptă un stil casual/sport.

Hoodie-uri uni pentru un outfit rapid și practic

Asigurați-vă că alegeți un hoodie oversized care se potrivește bine cu corpul tău și care vă oferă suficient confort. Puteți să adăugați și accesorii precum căști sau rucsacuri pentru a completa look-ul. În cele din urmă, amestecul și asortarea elementelor vestimentare depinde de preferințele personale și de stilul tău unic. Eu am găsit modelul de mai sus în categoria womens workout hoodie și îmi place enorm de mult.

Din păcate nu mă potrivesc absolut deloc cu mărimile iubitului meu și nu prea am varianta de a-i purta ceva din garderoba lui. Asta nu mă împiedică să-mi aleg piese vestimentare comune pentru că-mi plac modele din acestea ușor oversized. Asigurăți-vă că alegeți un workout hoodie care se potrivește bine cu corpul vostru și care vă oferă suficient comfort.

Un model de excepție este cel de mai sus. Cred că însuși simplitatea acestuia mă atrage. În topul preferințelor mele sunt culorile negru și gri, iar acest model este lesne de înțeles de ce îmi place atât de mult. Mânecile suflecate vor să arate faptul că această bluză este vătuită pe interior. În aceeași măsură cred că ea arată bine dacă aceasta are mânecile suflecate. Aceasta arată foarte bine și cert este că mi-aș dori și eu o bluză de genul. Aceasta, dar și multe alte modele de acest fel se găsesc în categoria gym sweatshirt mens.

Tricouri potrivite în orice sezon

Tricourile sunt acele piese versatile potrivite în orice sezon și în tot felul de combinații. Îmi plac tricourile în culori vesele doar că cele în uni și, în special, cele uni sunt cu atât mai apreciate pentru că merg în foarte multe combinații. În plus, îmi plac tricourile care au mesaje care să conducă către lucruri funny sau care să fie să aibă o animație drăguță. De data asta am ales un tricou mesaj, dar în categoria gym t shirt sunt mult mai multe modele simpatice.

Vouă vă plac modele de bluze propuse? Credeți că acestea sunt potrivite pentru voi?

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.