Accesoriile potrivite în funcție de personalitatea fiecăruia

Bijuteriile reprezintă cadoul perfect pentru oricine. Cine nu ar fi bucuros să primească în dar o pereche de cercei, un inel sau un set special ales. Sunt bijuterii care nu costă o avere și care intră mai mult în categoria gablonțurilor. Acestea nu au nici un metal prețios ca și bază și cu toate astea metalul din care este confecționat este special conceput pentru a nu crea neplăceri.

Unele persoane sunt sensibile la alte metale în afară de aur sau argint. În acest caz este exclusă purtarea gablonțurilor pentru că ele pot crea neplăceri. Mă bucur că nu este cazul meu și eu îmi pot lua tot felul de bijuterii fără a avea o problemă. Am atât bijuterii scumpe, cât și ieftine și pentru mine modelul contează foarte mult. Ăsta este principalul criteriu după care mă ghidez.

Bijuterii personalizate – Gift Guide

O bijuterie este cu atât mai specială cu cât are inscripționată pe ea un nume sau un mesaj care să te reprezinte. Când eram adolescentă tot timpul am tânjit după un lanț cu numele meu. Nu am îndrăznit să le cer părinților și nici acum nu-mi explic dece. Cert este că și acum mi s-a deschis această dorință de a avea ceva personalizat cu numele meu sau a iubitului. Poate reprezenta cadoul perfect din partea iubitului sau chiar a părinților.

Se pot personaliza lanțuri, inele, brățări și lanțurile pot avea chiar și o mini fotografie cu cei dragi. Nu știu dacă îmi poate oferi cineva un cadou mai inspirat ca acesta. Oricine ar fi încântat să primească un astfel de cadou.

Punk Jewelry

Accesoriile mai îndrăznețe sau stilul punk sunt puse într-o categorie aparte. Acestea sunt într-o gamă foarte diversificată. Mie nu îmi place să port cruci, scheleți sau alte chestii de genul și cu toate astea am văzut persoane care poartă doar așa ceva. Fiecare alege accesoriile în funcție de stilul personal.

Jewish Star

Undeva la o polul opus stau bijuteriile mai stărlucitoare și mai elegante. În această categorie mă încadrez perfect pentru că acestea mi se potrivesc. Îmi place să am cât mai multe modele pentru că schimb în funcșie de starea de spirit, de ținuta pe care o port și de starea mea de spirit din ziua respectivă.

Voi ce fel de accesorii preferați?

You may also like

14 comentarii

  1. Accesoriile sunt de nelipsit! Imi place sa le combin cu tinutele pe care le port pentru ca dau un vibe mai elegant, parca le da viata cumva! Imi plac acele lantisoare, arata deosebit, iar daca se si pot personaliza e perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.